Web Development Services

SEO оптимизация

SEO (оптимизация за търсачки) предлага видимо и ефективно присъствие в резултатите от търсенето (SERP) , което води до значително увеличаване на продажбите, възвръщаемостта и ефективността на разходите за нашите клиенти. Разгледайте и нашите цени за SEO

Нашите основни SEO услуги включват: On Page оптимизация, Off Page оптимизация, проучване на ключови думи, стратегии, SEO анализ и отчет.

Изработка на SEO Анализ

SEO анализът е задължителна част преди започването на самата SEO оптимизация, тъй като трябва да се анализира моментното състояние на Вашия сайт и на база на този SEO анализ, да се изгради стратегия за оптимизация.

On-Page Оптимизация

Направете съдържанието си лесно достъпно за търсачките. Нашият екип е готов да внедри решения, за да увеличи класиранията Ви и да подобри представянето Ви.

Off-Page Оптимизация

Съществена част от всяка успешна SEO оптимизация, е да създадем външни връзки към отделни страници в сайта Ви, за да им добавим значимост и авторитет.

Оптимизацията за търсачки е от основно значение за успеха на един сайт. Нашите SEO стратегии ще предоставят на сайта Ви по-високо класиране в резултатите от търсенето. Ще Ви предоставим пълен отчет за класацирането на ключовите Ви думи , отчет за външната линк маса и информация за индексацията Ви. Нашият опитен екип, който е ориентиран към нуждите на нашите клиентите, ще подобри потока Ви на трафик и ще увеличи продажбите на Вашите продукти или услуги.

SEO оптимизацията е дългосрочна инвестиция. Има много сайтове, които предлагат бързи класирания на първа страница от резултатите, но ние не сме част от тях. Никой не може да гарантира дадена позиция, тъй като има много фактори, които влияят на това. Най-новият фактор, е локалното търсене и затова ще има разлики при търсене на дадена ключова дума от София, Варна, Русе, Бургас или Париж. Нашият екип се състои от сертифицирани SEO специалисти, които имат богат опит в оптимизацията на сайтове и са много добре запознати с т.нар. "White Hat" и "Black Hat" методи и използват за целта само позволени и изпробвани SEO похвати.

Детайлна SEO стратегия

При оптимизацията за търсачки (SEO), е важно да има изградена важна SEO стратегия, която да се следва непрекъснато.

Проследяване на резултатите

Предоставяме подробен отчет за ефективността на SEO оптимизацията за сайта Ви, както и данни за трафика, най-добрите Ви ключовите думи и пълно разяснение на състоянието на сайта Ви в класиранията.

Част от нашите проекти

Виж всички
изработка на сайт valisimocom
Изработен от нас онлайн магазин за мъжки, дамски и детски часовници - Valisimo.com

Безлатна SEO консултация

Ще изготвим базов SEO анализ на моментното състояние на сайта Ви.

Нашият екип от професионални SEO експерти е идеалният партньор за Вашия бизнес.