Web Development Services

Изработка на сайт

Имаме опит във всички аспекти на разработването на уебсайтове , за да помогнем на нашите клиенти да достигнат своя пълен потенциал . Поставете бизнеса си онлайн, постигнете повече продажби и открийте повече потенциални клиенти.

Ние използваме всеобхватен подход към изработката на сайтове, като започнем от кодиране и маркиране на уеб дизайна и съдържанието. Ние се гордеем с екип от опитни професионалисти, които работят заедно. Целта ни е да развиете уебсайта си не само, за да се класирате по-добре в търсачките, но и да доставяте възможно най-доброто потребителско изживяване на потребителите си.

Предлагаме широка гама от услуги, включващи сайтове за електронна търговия или т.нар. онлайн магазини, корпоративни сайтове, платформи, портали или просто сайт, който действа като онлайн портфолио, за да показва вашите услуги.Ние можем да ви помогнем с всички ваши нужди.

Нашата компания има успешни решения за разработване на софтуер за електронна търговия за онлайн бизнеси.

Wordpress, WooCommerce

Разработваме системи за управление на съдържанието (CMS), които Ви позволяват ефективно да управлявате съдържанието на сайта.

OpenCart

Нашият екип разработва персонализирани решения за онлайн магазини на базата на OpenCart.

Анализираме, изготвяме план за действие с ясни и конкретни точки и проследяваме резултатите в реално време, за да можем да оптимизираме всеки един сайт по строго индивидуален начин.

Дигитален маркетинг

Facebook маркетинг, AdWords, Content маркетинг,  Ecommerce решения, Имейл маркетинг и други...

Индивидуални решения

Предлагаме и строго индивидуални решения на база на: PHP, JavaScript / jQuery, NodeJS и други съвременни технологии.

Част от нашите проекти

Виж всички
изработка на сайт valisimocom
Изработен от нас онлайн магазин за мъжки, дамски и детски часовници - Valisimo.com
Effective Web Development Solutions

Изработка на сайтове на различни платформи

Всеки един сайт минава през стриктни тестове на всички основни типове устройства, както и браузъри и операционни системи, преди да се пусне онлайн и да се предаде проектът. Тестването се извършва както като потребител, така и като администратор, за да се гарантира, че сайтът Ви е в крак с последните технологии и е с адаптивен дизайн за всички устройства.

Осигурена среда за тестване на Вашия уеб проект

Ние използваме комплексни инструменти, които дават възможност за визуализиране на съдържанието от гледна точка на архитектурата на един сайт, в който ще се правят промени, преди той да бъде пуснат онлайн. Също така, имате достъп до защитена среда за тестване на вашия сайт, която се съхранява на нашите сървъри в процеса на разработка.

Effective Web Development Solutions

Разкажете ни за Вашия проект

Ние ще Ви помогнем да изградите Вашия онлайн бизнес

Свържете се с нас, за да получите сайт и система, които напълно отговарят на Вашите нужди.