Content Marketing Strategy

Изработка на онлайн магазин

Изработване на електронен магазин, който пренася бизнеса Ви на следващо ниво.

Когато става въпрос за изработката на онлайн магазин или за редизайн на електронен магазин, имате нужда от партньор, който е съсредоточен и опитен в предоставянето на най-добрите решения в уеб разработката на онлайн магазин. С екип от експерти, целта на уеб агенция WebPlusSeo е да Ви предложи всички необходими услуги за дизайн, разработка, SEO оптимизация и дигитален маркетинг, необходими за успешното ви представяне онлайн. Нашият цялостен подход ни позволява да гарантираме Вашия успех. От продажба на продукт или абонамент до получаване на плащания за дадена услуга, екипът ни може да разработи персонализирано решение за онлайн магазин/електронен магазин, което е индивидуално за Вашия бизнес.

Имаме успешни клиенти с изработени от нас онлайн магазини и знаем какво е необходимо за генериране на продажби. Използвайки адаптивен уеб дизайн, сайтът Ви за електронна търговия ще бъде оптимизиран за настолни компютри, мобилни устройства и таблети. С платформени функции, от неограничен брой продукти и категории, до сигурно плащане на една страница, правим онлайн пазаруването лесно за клиентите Ви и лесно за управление от собствениците на онлайн магазина.

Какви са характеристиките на успешно изработен от нас онлайн магазин?

Продажби на всички устройства

С онлайн магазин, оптимизиран за настолни компютри, таблети и мобилни устройства ще можете да увеличите процента на реализация (conversion rate) и да намалите процента на моментално излизане от онлайн магазина(bounce rate).

От началната страница до поръчката - БЪРЗО!

Изработен с помощта на най-новите технологии и стандарти, ще имате ускорен/бърз онлайн магазин, който позволява на клиентите Ви да преминат от началната страница през продукта и към количката за секунди!

Ние не претупваме нещата!

Без значение дали продавате един или много продукти, ние ще Ви отделим нужното време, за да изработим Вашия нов онлайн магазин!

Лесен и удобен административен панел

Чрез добре разработена система за управление на съдържанието (CMS) можете лесно да актуализирате страници, категории, продукти, статии, публикации, банери и др.

Мощен маркетингов пакет

От оптимизацията за търсачки (SEO) до провеждането на промоции, нашите сайтове са създадени, за да Ви дадат пакет от мощни маркетингови инструменти.

Следпродажбено обслужване

Ние можем да поддържаме и да обновяваме Вашия онлайн магазин дори и след направената и изработена поръчка! Оставаме и 30 дни на разположение за поддръжка!

Част от нашите проекти

Всички проекти
изработка на сайт valisimocom
Изработен от нас онлайн магазин за мъжки, дамски и детски часовници - Valisimo.com

36

Направени запитвания

8

Часовете, в които работим всекидневно

15

Успешно изработени сайта

15

Доволни клиента

За изработването на Вашия онлайн/електронен магазин, ние използваме система за управление на съдържанието (CMS), който в най-честия случай е WordPress/WooCommerce или OpenCart. Имаме богат опит с тях и затова залагаме на изпитан и печеливш метод.

Effective Copyrighting

Благодарение на тези системи, Вие няма да бъдите зависими от външни фирми за обновления, поддръжка или редакции. Административните им панели са лесни за употреба и добавянето/редактирането на съдържание е въпрос на минути. Защото изработването на онлайн магазин е основното нещо, но ако поддръжката Ви след това е солидно платена, крайната цена на електронния магазин, че е в пъти по-висока, отколкото с такава система, която предлагаме ние.

Какъв онлайн магазин желаете да ви изработим?

Нека Ви помогнем да бъдете успешни онлайн!

24/7 поддръжка!

Безплатно въвеждащо обучение в рамките на 4 часа!

Възможност за комбиниране със SEO пакет!

Възможност за интеграция на проследяващи системи, като Google Analytics, Google Webmasters Tools, Facebook Pixel и други!

Още ли се колебаете? Свържете се с нас за БЕЗПЛАТНА консултация и вземете това важно за Вас решение!